image

Den nye kontorbygning er indpasset på en centralt placeret grund i Tallinn umiddelbart overfor rådhuspladsen, Jaani Kirke og den gamle bydel.

Bygningen er opbrudt af en række glasindklædte grønne atrier, så bygningens hovedform indpasser sig naturligt i den omgivende bystruktur. De grønne atrier danner arkitektoniske pauser, inspirerende lysindfald og åbenhed i det samlede bygningskompleks.

Bygningen markerer sig i bybilledet med en dobbelt glasfacade, der er hævet over gadeplan. De øvrige facader er udført med en kombination af glasarealer og lodrette kobberbeklædte sprosser og facadepartier. Bygningen er disponeret, så den kan indrettes fleksibelt til kontorformål, og fra den øverste etage vil der være udsigt over den gamle bys tage og kirketårne.


Bygherre: KAWE, Tallinn
År: 2014 – Åben arkitektkonkurrence
Areal: 9.250 m2
Arkitekt: NOBEL arkitekter

KAWE - Company House
Kontakt Projekter Tegnestuen Aktuelt #1#2#3
Tilbage
Tilbage